شرح وظایف کارشناسان بهداشت
|
1 |
بازدید از اماکن دانشگاهی (با اولویت اماکن دانشجویی) طبق تقسیم بندی جداگانه و مشترک با کارشناس همکار جهت آموزش نکات بهداشتی و ایمنی و ارسال گزارش نواقص موجود در موارد لزوم |
|
2 |
ارائه نظرات و طرح های کارشناسی در راستای ارتقای شاخص های بهداشتی در سطح دانشگاه |
|
3 |
پیگیری شکایات بهداشتی |
|
4 |
راهنمایی و نظارت بر کنترل ناقلین و آفات بهداشتی در خوابگاه های دانشجویی |
|
5 |
پیشنهاد و برگزاری برنامه های آموزشی (جلسه سخنرانی، مشاوره سلامت، برپایی نمایشگاه و ...) برای گروه های هدف (با اولویت دانشجویان) |
|
6 |
تهیه اقلام و یا تدوین محتویات آموزشی و توزیع و انتشار آن ها برای گروه های هدف |
|
7 |
تهیه و تدوین شیوه نامه های بهداشتی |
|
8 |
مشارکت در برنامه های دفتر سلامت وزارت علوم و دبیرخانه منطقه 1 مراکز بهداشت و درمان دانشگاه های وزارت علوم |
|
9 |
همکاری های درون بخشی و برون بخشی |
|
10 |
جلب همکاری گروه های هدف (با اولویت دانشجویان) |
|
11 |
اجرای طرح های مرتبط با امور بهداشت، ایمنی و محیط زیست (HSE) در قالب تشکیل کارگروه، برگزاری جلسات، برپایی دوره های آموزشی و ... |
|
12 |
همکاری در اجرای طرح پایش سلامت دانشجویان ورودی جدید |
|
وظایف اختصاصی کارشناس بهداشت محیط (خانم) |
|
|
13 |
بازدید اماکن تحت پوشش از نظر مسائل بهداشتی |
|
14 |
تهیه و تزریق انواع واکسن علیه بیماری ها (هپاتیت B و آنفولانزا برای دانشجویان گروه های پزشکی) |
|
15 |
اقدامات پیشگیرانه، کنترل و درمان بیماری های شایع در خوابگاه های خواهران (نظیر پدیکلوز و ...) |
|
16 |
پیگیری و اجرای برنامه آموزش بهداشت اصناف (کارکنان سلف سرویس، استخر و ...) با همکاری مرکز بهداشت جنوب |
|
17 |
جلب همکاری دانشجویان در قالب طرح های همیار سلامت، سفیر سلامت و کار دانشجویی |
|
18 |
تنظیم قرارداد بیمه حوادث دانشجویان، تشکیل پرونده پزشکی، دریافت حواله خسارت از بیمه و تحویل آن به دانشجوی حادثه دیده |
|
وظایف اختصاصی کارشناس بهداشت محیط (آقا) |
|
|
13 |
بازدید اماکن تحت پوشش از نظر مسائل بهداشتی |
|
14 |
کنترل کیفیت آب، مواد غذایی و ... با استفاده از تجهیزات همراه (پرتابل) نظیر سنجش کلر باقی مانده آب، PH ، نور و ... |
|
15 |
نمونه برداری آب و مواد غذایی و ارسال به آزمایشگاه |
|
16 |
پیشنهاد خرید اقلام و تجهیزات مورد نیاز به منظور ارزیابی شاخص های بهداشتی |
|
17 |
بررسی وضعیت پسماند و ارائه نظرات کارشناسی در خصوص مدیریت پسماند |
|
18 |
پیگیری تشکیل شورا و کارگروه بهداشت، ایمنی و محیط زیست (HSE) در سطح دانشگاه به منظور سهولت در ارتقای شاخص های بهداشتی در سطح دانشگاه و افزایش آگاهی گروه های هدف |
|
19 |
جلب همکاری تشکل های دانشجویی در زمینه ارتقای شاخص های بهداشتی و افزایش آگاهی های بهداشتی دانشجویان |
|
20 |
تهیه خبر و گزارش تصویری فعالیت های اداره بهداشت و درمان و انتشار در سایت |
|
21 |
تولید محتوای خبری و آموزشی جهت انتشار در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی |
|
22 |
رصد شکایات بهداشتی دانشجویان در شبکه های اجتماعی و پیگیری آن |