نظارت بر وضعیت بهداشت و ایمنی اماکن
شرح فعالیت نظارت بر وضعیت بهداشت و ایمنی اماکن
- کنترل و حفظ سلامت مواد غذایی از طریق بازدید از کلیه واحدهای تهیه و توزیع موادغذایی، نظارت بر سلامت و ارتقاء آگاهی های بهداشتی کارکنان واحدهای تهیه، توزیع و نگهداری موادغذایی
- نظارت بر بهداشت اماکن عمومی اعم از سالن های ورزشی، خوابگاه، فروشگاه ها، سلف سرویس، بوفه ها، مهدکودک، استخر و...
- تهیه دستورالعمل های بهداشتی برای واحدهایی که به ارائه خدمات به دانشگاهیان می پردازند (نظیر خوابگاه، دانشکده، بوفه، سلف سرویس، کتابخانه، آزمایشگاه و ...)
- بررسی حسن اجرای مقررات بهداشتی در سطح دانشگاه از طریق بازدیدهای دوره ای و موردی
- ارائه رهنمود به مسؤولین اماکن ذیربط جهت بهبود شاخص های بهداشتی
- تشکیل پرونده و بانک اطلاعاتی از وضعیت بهداشت محیط اماکن
- نظارت بر ایمنی واحدهای مختلف دانشگاه به صورت بازدیدهای دوره ای و انعکاس نواقص به واحد مربوطه
- تدوین و آماده سازی دستورالعملها، رویهها و سیاستگذاری ها در حوزه بهداشت، ایمنی و محیط زیست (HSE)
کنترل ناقلین (حشرات و جوندگان موذی)
شرح فعالیت کنترل ناقلین (حشرات و جوندگان موذی)
- بازدید از اماکن دانشگاه و ارائه راهکارهای کنترل حشرات و جوندگان موذی با اولویت روش های بهسازی
- آموزش و توجیه در خصوص روش های کنترل ناقلین
- تنظیم و انتشار راهنما و محتوای آموزشی با موضوع روش های کنترل ناقلین و آماده سازی اماکن برای سم پاشی
- نظارت بر قراردادها و مجوز شرکت های سم پاشی علیه ناقلین
- هماهنگی و نظارت بر عملیات سم پاشی در خوابگاه های دانشجویی
پایش کیفیت آب و مواد غذایی
شرح فعالیت پایش کیفیت آب و مواد غذایی
- سنجش میزان کلر باقی مانده، اسیدیته (PH) و ... در آب مصرفی شرب، شستشو و استخر
- انجام نمونه برداری های دوره ای آب و مواد غذایی و ارسال به آزمایشگاه جهت بررسی کیفیت میکروبی و فیزیکوشیمیایی
- بازدید و تهیه و تنظیم راهنما در خصوص اصول بهداشتی در تأمین، نگهداری و مصرف آب و مواد غذایی
نمونه برداری دوره ای
نمونه برداری آب و غذا بهمن ماه
پیگیری شکایات بهداشتی
دانشجویان می توانند جهت طرح مشکلات بهداشتی در سطح دانشگاه (به خصوص خوابگاه ها و سلف سرویس) با کارشناسان بهداشت از طریق شماره های داخلی 5355 (حوزه برادران) و 5352 (حوزه خواهران) تماس بگیرند و یا به طور مستقیم به اداره بهداشت و درمان مراجعه نمایند.

